Monte Feliz in “Ik Vertrek”

Mirjam’s “Monte Feliz” is binnenkort op de televisie. Vanaf oktober kun je de aflevering zien bij de AVRO TROS in het populaire televisieprogramma “Ik Vertrek”.
“Ik Vertrek” is een reportage over Nederlanders die in het buitenland hun geluk beproeven. Ruim een jaar zijn alle hoogte- en dieptepunten gefilmd. Net als jij, krijg ik de aflevering van “Ik Vertrek” pas op de televisie voor het eerst te zien. Super spannend. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een mooie aflevering gaat worden.
Het was (en is) een spannend avontuur die door een geweldige regisseur Bo en cameravrouw en man Julia en Joost is vastgelegd. Echt een magische tijd!
Zodra ik de datum van de uitzending weet, zal ik deze met je delen. #ikvertrek

Wil je meer informatie over deze reis of je aanmelden?