Monte Feliz opent haar deuren!

Het is zover; Monte Feliz opent haar deuren voor jou!
Na maanden intensief werk, is Monte Feliz tot een heerlijke plek geworden om je vakantie te vieren of mee te doen aan een yogaretreat. Het eerste yogaretreat is net geweest en was volgens de deelnemers een succes; iedereen heeft genoten van de rust, de weidsheid van de plek, de yoga, de heerlijke strandjes om het randmeer, de Portugese keuken en nog veel meer.

OPENING
Voor het retreat was op 8 mei de officiële opening. De locals leverden hun bijdragen en vinden het leuk dat ik in Amareleja woon. Contact maken hier gaat heel gemakkelijk. Manel, een Portugese zanger uit het dorp zorgde voor een vrolijke noot. Maar ook de cameraploeg van “Ik Vertrek” was er voor het laatst bij. Het was een intensieve en mooie ervaring. Met regisseur Bo en de cameraman Joost heb ik een bijzondere band opgebouwd. Ik zal jullie laten weten wanneer het uitgezonden wordt op de televisie.

BOEK JE VAKANTIE OP MONTE FELIZ
De vakantieverhuur is gestart!
Je kunt deelnemen aan yogareizen voor groepen zoals te zien is op mijn website www.montefeliz.nl
Voor het yogaretreat in juli is er nog plek. Oktober is volgeboekt. Komende tijd zal ik het aanbod vergroten. Dus kijk regelmatig op mijn website om nieuwe reizen te spotten.

Natuurlijk kan je ook alleen of met vrienden voor een vakantie komen. En kan je, als je dit leuk vindt, extra yogalessen en massages bijboeken.

De omgeving leent zich voor gezellige uitstapjes; denk aan een wijnproeverij, Moorse dorpjes, heerlijke strandjes, leuke markten, watersport…keuze genoeg!

SPECIALE AANBIEDING!
Als vaste lezer van mijn nieuwsbrieven doe ik jou een aanbieding. Normaal kost een overnachting op basis van een twee persoonskamer € 85 inclusief ontbijt. Tot en met september kost het jou € 75 per nacht.
Verwen jezelf en kom lekker mijn kant op!

YOGA ONLINE BLIJFT
Natuurlijk blijven we online yoga doen. Yoga is mijn lust en mijn leven en ik vind het heerlijk om met jullie in verbinding te blijven. Mijn onlinelessen gaan via Zoom.
Het voordeel van yoga online is, dat er altijd plek is voor nog iemand erbij. Dus ben je geïnteresseerd om mee te doen? Dit zijn dit de lestijden:
Maandag 19.30 – 20.30 uur
Dinsdag 19.00 – 20.00 uur
Woensdag 9.30 – 10.30 uur
Woensdag 18.00 – 19.00 uur
Kosten € 25 per maand. Stuur mij bij interesse een e-mail, dan neem ik contact met je op.

Ik hoop je hier snel te zien. Tchau!

Mirjam ❤️

Wil je meer informatie over deze reis of je aanmelden?