Retreat met Coloplast

Stomadragers only! 6 t/m 12 september 2024

Heb je een stoma en ben je onzeker om op vakantie te gaan?
Dan kan ik je verzekeren dat dit niet nodig is. Ook ik heb een stoma en kanker gehad. Maar ben altijd mijn droom blijven volgen om een eigen retreatcentrum onder de zon te openen. In het voorjaar 2024 opent “Monte Feliz” haar deuren voor jou. En wat ben ik daar trots op!

In samenwerking met Coloplast wil ik je motiveren en inspireren om de drempel over te gaan door met mij een yoga- en meditatiereis te maken. Coloplast Care staat voor en gedurende de reis paraat om contact met je te hebben in geval van stomagerelateerde problemen. Zij voorzien in ondersteunende materialen zodat jij fijn en onbezorgd vakantie kan vieren.

Tijdens deze reis doorbreek je barrières en laat je de stress van het dagelijkse leven los. Je mag emotionele blokkades verwerken, het verleden helen. Beperkende gedachten, overtuigingen en onzekerheden los laten, echte kwetsbaarheid oefenen en je lichaam, geest en ziel op één lijn brengen. Tijdens dit retreat krijg je een loopsessie en persoonlijke begeleiding van oud Olympisch topsporter Elly van Hulst. Zij heeft een unieke manier van trainen, waardoor je zonder je lichaam geweld aan te doen, je conditie op kan bouwen. Ook zal ze jou vertellen hoe voeding jou hierin kan ondersteunen.

Wat kun je verwachten?

 • Ochtendsessie “Leven met een stoma”
 • Begeleiding van Olympisch topsporter Elly van Hulst
 • 2 x yoga en een meditatiesessie per dag
 • Aardende wandeling in Alentejo bossen
 • Vuurritueel om een bepaalde periode af te sluiten en toe te werken naar een nieuwe stap
 • Avond/nacht Excursie “The sky is the limit!” voor een magische Stargazing Session 
 • Wateryoga en zwemmen in het randmeer
 • 6 overnachtingen
 • Gezond en smaakvol vegetarisch ontbijt en diner met verse lokale ingrediënten.
 • 1 x Diner in gezellige dorpsrestaurant (niet inclusief)
  (*Wijzigingen voorbehouden. Ik richt me altijd op de energie binnen de groep. Daarom kan het voorkomen dat van het programma afgeweken wordt.)
 

Als je hier bent is het leuk om de omgeving te ontdekken. Daar heb je overdag alle ruimte voor. Denk aan de gezellige strandjes rond het randmeer. Het bezoek aan een wijnboer of authentiek Moorse stadje. Maar je kunt ook heerlijk uitrusten en genieten van het landgoed zelf in een hangmat. Niets moet, het is jouw tijd. In Alentejo is het alsof de tijd stil staat.

Kosten: € 975,00 op basis van 2- persoonskamer.
Meerprijs 1-persoonskamer € 175,00

Deze prijzen zijn exclusief vliegticket en reis naar Amareleja. Je kunt vliegen op Lissabon en Faro, of zelfs Sevilla (Spanje). Op de luchthaven kan je een auto huren. Dit is de makkelijkste manier van reizen. Ook kun je gebruik maken van het openbaar vervoer, daarvoor kan je het beste de Omio app downloaden en daar kijken voor een aansluiting en bustickets. Er is vaak een goede verbinding naar Reguengos de Monsaraz, voor het laatste stukje naar Amareleja kan je dan een taxi nemen.

Ook zijn er meerdere mensen die deze kant tegelijk opkomen. Dus informeer anders bij mij met wie je eventueel mee kan reizen. Wel zo handig als dit past.

Extra bij te boeken:
Wijnproeverij met een unieke kijk op het landschap van Alentejo € 25,00 
(Ayurvedische) Ontspanningsmassage (60 min.) € 60


NB: Komt deze datum je niet uit? Stuur mij dan een e-mail met de vraag je op de “early birds” list te zetten voor als ik een nieuwe datum beschikbaar heb.

 

Wil je meer informatie over deze retreat of je aanmelden?