Retreat yourself

Houd je van puur en eenvoud, volop zon en rust? Dan ben je hier aan het juiste adres. De vele zonuren in Amareleja, de glooiende heuvels met olijfgaarden, kurkbomen en wijnranken maken dat alle stress van je af valt. De witgekalkte huisjes in het dorp, de gezellige koffietentjes en restaurantjes waar je nog voor weinig kunt eten, maken dit stukje Portugal (Alentejo) heel speciaal.

Het is leuk, om als je hier bent, met de auto de omgeving te ontdekken. Op een zomerse dag kun je de gezellige strandjes langs het meer van Alqueva bezoeken. Maar ook de eeuwenoude stadjes zoals Evora, Moura en Reguenos de Monsaraz zijn een bezienswaardigheid. En houd je van wijn? Dan mag een wijnproeverij zeker niet ontbreken, want de Alentejo wijnen zijn monsterlijk lekker.  

Natuurlijk is het ook heerlijk verblijven op het landgoed van Monte Feliz. Luieren in een hangmat, een verkoelende plons in het zwembad met uitzicht over de olijfgaarde of in de schaduw een boek lezen. Alles kan, niets moet. Hier word je uitgenodigd jouw ritme te volgen zodat je rust en ontspanning vindt. Het leven is mooi in Amareleja.

Wat zijn de kosten?
Een overnachting in een sfeervolle 2-persoonskamer met eigen badkamer kost € 85,00 incl. ontbijt. Wil je een derde bed erbij? Dan kost dit € 40. 

Wil je meer informatie over deze retreat of je aanmelden?