#ikvertrek specialretreat “Light up your life”

20 – 24 december 2024 / 19 – 23 december 2025 / 18 – 22 december 2026

De ultieme jaarafsluiting, slechts voor 5 personen!
Wil je vreugde, inspiratie en vernieuwing? Kom naar de winter zonnewende op Monte Feliz.

Een magisch moment om stil te staan bij het afgelopen jaar. Toon je dankbaarheid voor de mooie ervaringen en wijze lessen van het afgelopen jaar. Eer je moed, je kracht en volharding. Laat los wat je niet meer kan gebruiken en zet je intentie voor het nieuwe jaar.

Op 21 december wordt het licht weer geboren. Dit gaan we vieren en gebruiken om onze wensen voor het nieuwe jaar kracht bij te zetten.

  • 6 yogalessen / klankschalensessies
  • Dankbaarheids- / loslaat- en wensritueel
  • 4 overnachtingen in sfeervolle ruime privé kamer incl. vegetarisch ontbijt en 3 x diner
  • Wandeling in pijnboom en eucalyptus bossen van Amareleja
  • 1 x verwarmende ontspanningsmassage van een uur
  • Luxe wijn proeverij Esporao
  • Persoonlijk contact. Bij aankomst hebben we een intake, zodat ik weet waar jij behoefte aan hebt en daarop in kan spelen.
    En aan het einde hebben we een één op één gesprek.

Kost € 1.225,–

De prijs is exclusief vliegticket en reis naar Amareleja. Je kunt vliegen op Lissabon en Faro, of zelfs Sevilla (Spanje). Op de luchthaven kan je een auto huren. Dit is de makkelijkste manier van reizen.  Ook kun je gebruik maken van het openbaar vervoer, daarvoor kan je het beste de Omio app downloaden en daar kijken voor een aansluiting en bustickets. Er is vaak een goede verbinding naar Reguengos de Monsaraz, voor het laatste stukje naar Amareleja kan je dan een taxi nemen.

Eventueel kan je meerijden met andere mensen die mijn kant op komen. Dit kan je bij mij checken. Wel zo handig als dit past.

(Foto: Getty, @sofiagrainge)

Wil je meer informatie over deze reis of je aanmelden?