Luxe transformatiereis door de 7 chakra’s

12 – 18 september 2025 / 11 – 17 september 2026

Leef jij de beste versie van jezelf? Trots op wat je bereikt hebt, vol power en levenslust. Of zijn er dingen in je leven die dit in de weg staan?

Kom naar “Monte Feliz” voor een transformerende reis door de chakra’s. Ga voor vooruitgang in je leven, doorbreek patronen en ontdek de schatkamer in jou. Laat het oude los en geniet van de overvloed. Want dat is wat ik je wens; een leven in overvloed, in alle opzichten. Het ligt binnen handbereik. Mijn deuren staan voor je open.

Op Monte Feliz heb ik persoonlijke aandacht voor jou. Ik kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Daarom houd ik die groepen klein (max 5 personen). Ik gun je een sfeervolle privekamer, waar je je zo af en toe eens terug kunt trekken. En ook de luxe en overvloed die je verdient.

Wat neem je mee? Passie voor yoga, innerlijke groei en transformatie.

Hightligts

 • 10 chakra yogatherapie lessen / klankschalensessies
 • Aarde-water-vuur en luchtritueel
 • 6 overnachtingen in sfeervolle ruime privé kamer incl. ontbijt en 5 x diner (1 avond zelf te besteden)
 • Nachtelijke Stargazing Session (Dark Sky Observatorium Alqueva)
 • Sunset yoga op de boot, varende over meer van Alqueva. Na afloop een hapje en drankje.
 • Wandeling in pijnboom en eucalyptus bossen van Amareleja
 • 1 x verdiepende ontspanningsmassage van een uur
 • Luxe wijn proeverij Esporao met fietstocht
 • Persoonlijk contact. Bij aankomst hebben we een intake, zodat ik weet waar jij behoefte aan hebt en daarop in kan spelen.
  En aan het einde hebben we een fijn outtake gesprek.

 

Als je hier bent is het leuk om de omgeving te ontdekken. Daar heb je overdag de ruimte voor. Denk aan een de gezellige strandjes rond het randmeer. Het bezoek aan authentieke Moorse stadjes, zoals Monsaraz. Maar je kunt natuurlijk ook heerlijk uitrusten en genieten van het landgoed zelf in een hangmat. Niets moet, het is jouw tijd. In Amareleja (Alentejo) is het alsof de tijd stil staat.

Kosten: € 1.625,– (max 5 personen) op basis van sfeervolle privé kamer

Deze prijzen zijn exclusief vliegticket en reis naar Amareleja. Je kunt vliegen op Lissabon en Faro, of zelfs Sevilla (Spanje). Op de luchthaven kan je een auto huren. Dit is de makkelijkste manier van reizen.  Ook kun je gebruik maken van het openbaar vervoer, daarvoor kan je het beste de Omio app downloaden en daar kijken voor een aansluiting en bustickets. Er is vaak een goede verbinding naar Reguengos de Monsaraz, voor het laatste stukje naar Amareleja kan je dan een taxi nemen.

Ook zijn er meerdere mensen die deze kant tegelijk opkomen. Dus informeer anders bij mij met wie je eventueel mee kan reizen. Wel zo handig als dit past.

 Het is mogelijk om extra overnachtingen bij te boeken.

(Foto: Julia De Almeida)

Wil je meer informatie over deze reis of je aanmelden?