Laat je inspireren door de planeten

11 t/m 18 juli 2024

Laat je tijdens deze yogareis inspireren door de bijzondere eigenschappen van de planeten, gekoppeld aan weekdagen. Denk aan daadkracht van Mars op dinsdag, de verbindende kracht van Mercurius op woensdag en het inzicht van wijze goeroe Jupiter op donderdag. Aan de hand van de planeten kom je meer over jezelf te weten. Waar je nu staat en hoe je je dromen kunt waarmaken. Planeten zijn zuivere raadgevers. Deze reis mogen de antwoorden op je vragen uit de hemel vallen!

In Amareleja kun je de planeten met het blote oog aanschouwen. Je ziet de melkweg en zwermen sterren die boven je uitstijgen in een van de mooiste luchten ter wereld. Tijdens deze yogareis bezoeken we het Het Dark Sky Observatorium in Alqueve. Je gaat met zeer geavanceerde telescopen de planeten nog beter zien.

Wat kun je verwachten?

  • 2 x yoga en een meditatie op basis van de planeten (Zon, Maan, Mars, Mercurius, Jupiter, Venus, Saturnus)
  • Avond/nacht excursie naar Observatorium Dark Sky Alqueve voor een magische Stargazing Session
  • Yogaexcursie Cromeleque dos Almendres
  • Bezoek aan de prachtige Romeinse stad Evora
  • Wandeling in Alentejobossen
  • 7 overnachtingen
  • Gezond en smaakvol vegetarisch ontbijt en diner met verse lokale ingrediënten.
  • 1 x Diner in gezellige dorpsrestaurant (niet included)
    (*Wijzingen voorbehouden. Ik richt me altijd op de energie van de groep en de behoeftes die er zijn. Daarom kan het voorkomen dat van het programma afgeweken wordt.)

 

Nu je toch hier bent is het leuk om de omgeving te ontdekken. Daar heb je overdag alle ruimte voor. Denk aan een de gezellige strandjes rond het randmeer. Het bezoek aan een wijnboer of authentieke Moorse stadjes bezoeken.  Maar je kunt natuurlijk ook heerlijk uitrusten en genieten van het landgoed zelf in een hangmat. Niets moet, het is jouw tijd. In Alentejo is het alsof de tijd stil staat.

Kosten: € 995,00 op basis van 2- persoonskamer.
Meerkosten 1-persoonskamer € 175,00.

Deze prijzen zijn exclusief vliegticket en reis naar Amareleja. Je kunt vliegen op Lissabon en Faro, of zelfs Sevilla (Spanje). Op de luchthaven kan je een auto huren. Dit is de makkelijkste manier van reizen.  Ook kun je gebruik maken van het openbaar vervoer, daarvoor kan je het beste de Omio app downloaden en daar kijken voor een aansluiting en bustickets. Er is vaak een goede verbinding naar Reguengos de Monsaraz, voor het laatste stukje naar Amareleja kan je dan een taxi nemen.

Ook zijn er meerdere mensen die deze kant tegelijk opkomen. Dus informeer anders bij mij met wie je eventueel mee kan reizen. Wel zo handig als dit past.

Extra bij te boeken
Je kunt altijd nog extra overnachtingen bij boeken. Of een wijnproeverij met een unieke kijk op het landschap van Alentejo (€ 25,00)
En wil je een stukje wellness? Boek dan een (Ayurvedische) ontspanningsmassage (60 min.) € 60,00)

 

Wil je meer informatie over deze reis of je aanmelden?