Helende reis door de vijf elementen

11 t/m 17 oktober 2024 (volgeboekt)

In Amareleja ervaar je de bijzondere kracht van de vijf elementen – aarde, water, vuur, lucht en ether.

Dit zijn de bouwstenen waaruit het hele universum is opgebouwd, dus ook jijzelf. Elk element heeft zijn eigen kwaliteiten. Zo ervaar je gedurende deze reis de stabiliteit van de aarde, de beweging van water, de kracht van vuur, de lichtheid van lucht en de weidsheid van ruimte.

Tijdens deze innerlijke reis door de vijf elementen ontstaat er voor jou ruimte om te bewegen en te transformeren. Je wordt uitgenodigd om dieper los te laten. Je oude overtuigingen en patronen die jou verhinderen vrijuit je geluk te leven, mag je op deze plek achterlaten. Moeder aarde brengt je terug naar jouw natuurlijke staat van harmonie en blijdschap, zodat jij jouw dromen kan manifesteren.

Wat kun je verwachten?

 • 2 x yoga en meditatie per dag op basis van de vijf elementen (Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether)
 • Aarde-excursie; wandeling in Alentejobossen
 • Waterexcursie; boottocht over het Alqueva meer
 • Vuurritueel op Monte Feliz
 • Windritueel; Excursie Cromeleque dos Almendres
 • Avond/nacht excursie naar Observatorium Dark Sky Alqueve voor een magische Stargazing Session
 • 6 overnachtingen
 • Gezond en smaakvol vegetarisch ontbijt en diner met verse lokale ingrediënten
 • 1 x diner in gezellige dorpsrestaurant (niet incusief)
  (*Wijzigingen voorbehouden. Ik richt me altijd op de energie binnen de groep en de behoeftes die er zijn. Daarom kan het voorkomen dat er afgeweken wordt van het programma.)

 

Als je hier toch bent is het leuk om de omgeving te ontdekken. Daar heb je overdag alle ruimte voor. Denk aan de gezellige strandjes rond het randmeer. Het bezoek aan een wijnboer of authentiek Moors stadje.  Maar je kunt natuurlijk ook heerlijk uitrusten en genieten van het landgoed zelf in een hangmat. Niets moet, het is jouw tijd. En in Alentejo is het alsof de tijd stil staat.

Kosten: € 895,00 op basis van 2- persoonskamer.
Meerprijs 1-persoonskamer € 175,00

Deze prijzen zijn exclusief vliegticket en reis naar Amareleja. Je kunt vliegen op Lissabon en Faro, of zelfs Sevilla (Spanje). Op de luchthaven kan je een auto huren. Dit is de makkelijkste manier van reizen.  Ook kun je gebruik maken van het openbaar vervoer, daarvoor kan je het beste de Omio app downloaden en daar kijken voor een aansluiting en bustickets. Er is vaak een goede verbinding naar Reguengos de Monsaraz, voor het laatste stukje naar Amareleja kan je dan een taxi nemen.

Ook zijn er meerdere mensen die deze kant tegelijk opkomen. Dus informeer anders bij mij met wie je eventueel mee kan reizen. Wel zo handig als dit past.

Extra bij te boeken
Je kunt altijd nog extra overnachtingen bij boeken. Of een wijnproeverij met een unieke kijk op het landschap van Alentejo (€ 25,00)
En wil je een stukje wellness? Boek dan een (Ayurvedische) ontspanningsmassage (60 min.) € 60,00)

 

 

Wil je meer informatie over deze reis of je aanmelden?