Yogaretreat “Tijdloos Alentejo” (volgeboekt)

9 t/m 15 mei 2024

Het leven is eenvoudig in Amareleja. Zuiver en puur. Je ziet hier nog veel herders op traditionele wijze rondtrekken met hun kudde geiten en schapen. Je vergeet welke dag het is, je laat het concept tijd los. Je komt weer aan in het Nu. Je lichaam en denken krijgen rust.

Verlang je hier ook naar? Kom dan naar Monte Feliz voor een zevendaags retreat met yoga, meditatie en ontspanning. Dit retreat draait om harmonie en je doet nieuwe ervaringen op. Je leeft vanuit je passie en plezier. Je leert hoe je met yoga en meditatie je vitaliteit en levenslust kunt vergroten.

Wat kun je verwachten?

  • 2 x yoga en meditatie per dag
  • Stilte wandeling in Alentejobossen
  • Excursie Cromeleque dos Almendres
  • Avond/nacht excursie naar Observatorium Dark Sky Alqueve voor een magische Stargazing Session
  • 6 overnachtingen
  • Gezond en smaakvol vegetarisch ontbijt en diner met verse lokale ingrediënten
  • 1 x Diner in gezellige dorpsrestaurant (niet inclusief)
    (*Wijzigingen voorbehouden. Ik richt me altijd op de energie van de groep en de behoeftes die er zin. Dan kan het voorkomen dat van het programma afgeweken wordt.)

 

Als je toch hier bent is het leuk om de omgeving te ontdekken. Daar heb je overdag alle ruimte voor. Denk aan een de gezellige strandjes rond het randmeer. Het bezoek aan een wijnboer of authentieke Moorse stadjes bezoeken. Maar je kunt natuurlijk ook heerlijk uitrusten en genieten van het landgoed zelf in een hangmat. Niets moet, het is jouw tijd. In Amareleja (Alentejo) is het alsof de tijd stil staat.

Kosten: € 895,00 op basis van 2- persoonskamer.
Meerprijs 1-persoonskamer € 175,00

Deze prijzen zijn exclusief vliegticket en reis naar Amareleja. Je kunt vliegen op Lissabon en Faro, of zelfs Sevilla (Spanje). Op de luchthaven kan je een auto huren. Dit is de makkelijkste manier van reizen.  Ook kun je gebruik maken van het openbaar vervoer, daarvoor kan je het beste de Omio app downloaden en daar kijken voor een aansluiting en bustickets. Er is vaak een goede verbinding naar Reguengos de Monsaraz, voor het laatste stukje naar Amareleja kan je dan een taxi nemen.

Ook zijn er meerdere mensen die deze kant tegelijk opkomen. Dus informeer anders bij mij met wie je eventueel mee kan reizen. Wel zo handig als dit past.

Extra bij te boeken:
Wijnproeverij met een unieke kijk op het landschap van Alentejo (€ 25,00)
(Ayurvedische) Ontspanningsmassage (60 min.) € 60,00)

NB: Deze reis is volgeboekt, maar zet je op de “early birds” lijst als je geïnteresseerd bent in een volgende reis. Stuur mij een e-mail.

Wil je meer informatie over deze reis of je aanmelden?