Zuiverend Relax & Detox retreat

21 –  25 februari 2025 / 20 – 24 februari 2026

Dit heerlijke Relax & Detox retreat is iets bijzonders. Een week om volledig tot rust te komen en weer op te laden. Een week voor jezelf. Een Total Reset! Met heerlijke luxe behandelingen.  Met yoga, relaxen, verwennen…. Lees en verwonder je.

Op Monte Feliz heb ik persoonlijke aandacht voor jou. Ik kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Daarom houd ik die groepen klein (max 5 personen). Ik gun je een sfeervolle privekamer, waar je je zo af en toe eens terug kunt trekken. En ook de luxe en overvloed die je verdient.

Wat neem je mee? Passie voor yoga en intentie om je lichaam & geest te zuiveren.

Highlights

 • 6 x in de ochtend 30 minuten stiltemeditatie, gevolgd door een uur detoxyoga
 • 6 x in de avond detoxyoga met afsluitend geleide meditatie/klankschalen
 • Stilte wandelingen van 1 uur in de mooie bossen van Amareleja (3x)
 • 2 Ayurvedische massages
 • Vegetarisch ontbijt/lunch/diner
 • 4 overnachtingen in sfeervolle privé kamer
 • Geen alcohol (wel lekkere gezonde smooties en drankjes)
 • Digitale detox
 • Persoonlijk contact. Bij aankomst hebben we een intake, zodat ik weet waar jij behoefte aan hebt en daarop in kan spelen.
  En aan het einde hebben we een één op één gesprek.

 

Kosten: € 1285,– op basis van sfeervolle privé kamer

Deze reis is vooral geschikt voor je de intentie hebt om zoveel mogelijk in rust te verblijven. Wat neem je mee? Yoga interesse/ervaring, boeken, wandelschoenen en andere voor jou ontspannende zaken zoals een schrijfblok of tekenblok bijvoorbeeld.

De prijs is exclusief vliegticket en reis naar Amareleja. Je kunt vliegen op Lissabon en Faro, of zelfs Sevilla (Spanje). Op de luchthaven kan je een auto huren. Dit is de makkelijkste manier van reizen.  Ook kun je gebruik maken van het openbaar vervoer, daarvoor kan je het beste de Omio app downloaden en daar kijken voor een aansluiting en bustickets. Er is vaak een goede verbinding naar Reguengos de Monsaraz, voor het laatste stukje naar Amareleja kan je dan een taxi nemen.

Eventueel kan je meerijden met andere mensen die mijn kant op komen. Dit kan je bij mij checken. Wel zo handig als dit past.

Foto: Canva

Wil je meer informatie over deze reis of je aanmelden?