Reload your battery” Ayurvedisch retreat

 1 t/m 5 november 2024 / 10 t/m 15 januari 2025 / 14 t/m 18 maart 2025 / 9 t/m 14 jan 2026 / 13 t/ 17 maart 2026

Ben je uit balans en lopen de dingen in je leven niet vanzelf? Of ben je gewoon moe en ben je hard toe aan tijd voor jezelf? De ayurveda geeft aan wat er nodig is om jouw energiebalans te herstellen.
Tijdens dit vierdaagse retreat werken we met de dosha’s die jouw unieke eigenschappen naar boven brengen. Yoga, massage en specifiek op jou afgestemde voeding zijn de tools waarmee je lichaam en mind weer in harmonie brengt.

Op Monte Feliz heb ik persoonlijke aandacht voor jou. Ik kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Daarom houd ik die groepen klein (max 5 personen). Ik gun je een sfeervolle privekamer, waar je je zo af en toe eens terug kunt trekken. En ook de luxe en overvloed die je verdient.

Wat neem je mee? Passie voor yoga, innerlijke groei en transformatie.

Highlights

  • 6 x  20 minuten stiltemeditatie
  • 6 x een uur yoga op basis van de elementen
  • Geleide meditatie/klankschalen
  • Dagelijkse stilte wandeling van 1 uur in de mooie bossen van Amareleja
  • 2 Ayurvedische massages
  • 4 x Vegetarisch ontbijt en diner
  • 4 overnachtingen in sfeervolle privé kamer
  • Ayurvedische dosha test
  • Geen alcohol (wel lekkere gezonde smooties en drankjes)

Kosten: € 1.285,– op basis van sfeervolle privé kamer

Deze reis is vooral geschikt voor je de intentie hebt om zoveel mogelijk in rust te verblijven. Wat neem je mee? Yoga interesse/ervaring, boeken, wandelschoenen en andere voor jou ontspannende zaken zoals een schrijfblok of tekenblok bijvoorbeeld.

De prijs is exclusief vliegticket en reis naar Amareleja. Je kunt vliegen op Lissabon en Faro, of zelfs Sevilla (Spanje). Op de luchthaven kan je een auto huren. Dit is de makkelijkste manier van reizen.  Ook kun je gebruik maken van het openbaar vervoer, daarvoor kan je het beste de Omio app downloaden en daar kijken voor een aansluiting en bustickets. Er is vaak een goede verbinding naar Reguengos de Monsaraz, voor het laatste stukje naar Amareleja kan je dan een taxi nemen.

Eventueel kan je meerijden met andere mensen die mijn kant op komen. Dit kan je bij mij checken. Wel zo handig als dit past.

Wil je meer informatie over deze reis of je aanmelden?