Yoga & Massage

Yoga leren zoals yoga bedoeld is

Beweeg mee in de lessen die een combinatie van mentale- en fysieke yoga zijn. Naast de fysieke houdingen (asana’s) gebruik ik stem en klank om tot een diepere mentale ontspanning te komen. Er zijn momenten van ontspanning én inspanning. Ik combineer diverse yogatradities met elkaar. Voor mij gaat yoga verder dan alleen de meest ingewikkelde asana’s (houdingen) doen. Yoga is de asana doen in combinatie met aandacht en ademhaling. Met respect voor eigen mogelijkheden. Dan beoefen je yoga zoals het bedoeld is; een diep helend systeem. Om steeds weer de zuiverste intentie vanuit de yogatraditie over te brengen, keer ik ieder jaar terug naar India om daar door authentieke yogi’s onderwezen te worden. Ik werk graag met thema’s en de yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk. De sfeer is ongedwongen en met een lach.

Geen yoga-ervaring? Natuurlijk is dat geen probleem. Het belangrijkste is dat je ontspant door middel van beweging. Waarbij natuurlijk wel rekening wordt gehouden met jouw specifieke mogelijkheden.

Geïnteresseerd in gratis online yoga lessen?

Massage op basis van de ayurveda

Ayurveda is een eeuwenoude techniek uit India. De ritmische bewegingen met warme kruidenolie zorgen voor totale ontspanning en kalmeren het zenuwstelsel. Ieder jaar reis ik naar Kerala (India), het episch centrum van de ayurveda, om mijn handen verder te scholen in de helende werking van een massage. Anders dan andere massages is deze afgestemd op jouw type mens en constitutie (pitta, vata, kapha). Tijdens de behandeling kijk ik naar wat er nodig is om de energie weer te laten stromen. Laat je gedurende je vakantie ont-stressen en opladen met frisse energie.

Zwangerschapsmassage

Ben je zwanger? Dan is zwangerschapsmassage een prachtige manier om de liefdevolle verbinding tussen jou en je baby te ervaren. Rond de 13e week beginnen baby’s op aanrakingen te reageren, de perfecte tijd voor een eerste behandeling.
Het verlicht zwangerschapskwaaltjes zoals kuitkramp, voert overtollig vocht af en vermindert bekken-, rug- en schouderklachten. Een welkom moment van rust en goede voorbereiding op de bevalling.
Ik maak tijdens de massage gebruik van de eeuwenoude kennis van de ayurveda, die ook in de westerse wereld haar credits kent. De warme, rijke kruidenolie werkt diep door en kalmeert het zenuwstelsel van moeder en kind. Ik masseer je met mijn geoefende handen op een speciale tafel met buikuitsparing zodat je weer lekker op je buik kunt liggen. Een zwangerschapsmassage is een cadeautje voor jou en je baby!