Online yogales vanuit Portugal

Yoga is mijn passie, mijn lust en mijn leven. Nu ik in Portugal woon, kan ik niet fysiek yoga geven aan mijn cursisten. Maar wel yoga online!
En dat is hartstikke leuk. Mijn online yogalessen gaan via Zoom.

Hoe werkt het?
Iedere week ontvang je een e-mail met Zoomuitnodigingen voor deelname aan de lessen.
Ik log iedere les een kwartier eerder in om net als in mijn reguliere yogalessen even bij te praten, wat informatie uit te wisselen en vragen te beantwoorden. 5 minuten voordat de les begint gaan we de stilte in. En na de online yogales gaat het geluid weer aan en kan je of je laptop dichtdoen of nog even in de online omgeving blijven om met elkaar te delen.  Op deze manier is er, zoals we gewend zijn, een leuke verbinding met de groep.

Het voordeel van yoga online is, dat er altijd plek is voor nog iemand erbij. Dus ben je geïnteresseerd om mee te doen?

Dit zijn dit de lestijden:

  • Maandag 19.30 – 20.30 uur
  • Dinsdag 19.00 – 20.00 uur
  • Woensdag 9.30 – 10.30 uur
  • Woensdag 18.00 – 19.00 uur

Kosten € 25 per maand.
Stuur mij bij interesse een e-mail, dan neem ik contact met je op.

Wil je meer informatie over deze reis of je aanmelden?